Sprødt knækbrød med masser af kerner

Verdens nemmeste opskrift på knækbrød som man virkelig bliver afhængig af. Det er lidt ligesom med brændte mandler, så er I advaret! Rigtig lækker til diverse oste med valnødder i honning eller en god spegepølse med rødløg.

2 bageplader 
1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkefrø
1 dl græskarkerner
3 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 tsk. salt
1 dl neutralt olie fx raps- eller solsikke
2 dl lunkent vand

Rør alle de tørre ingredienser sammen. Tilsæt vand og olie og bland til en jævn og lind dej. Del dejen i to og rul hver klump ud mellem to stykker bagepapir. Fjern det øverste stykke, og placer papiret med den udrullede dej på en plade. Gør det samme med dejklump nr. 2. Skæres i passende firkanter med en pizzaskærer. Bages i ca. 25 min. ved 180 grader til de er gyldne og brune i kanterne. Afkøles på en bagerist og opbevares i en kagedåse.

Billeder kommer snart.

Kommentarer

Populære opslag