Græsk salat med kartofler og tun

Nu er det blevet hverdag efter jul og nytår, og der skal igen tænkes i madpakker. Ofte ender man op med at have et par kartofler i overskud fra aftensmaden dagen i forvejen, og hvorfor ikke hurtigt bikse en lækker salat sammen til frokosten? Prøv selv :-)

Ingredienser 
1-2 personer

5-6 kogte kartofler
1 dåse tun
1/4 agurk
8 cherrytomater
1 lille rødløg
2 spsk. sorte oliven
30 g feta (blokfeta er min favorit)

Dressing
Et drys frisk eller tørret oregano og timian
1 spsk. rødvinseddike
3 spsk. olivenolie (brug evt. olien fra tunen)
Citron 
Salt og peber

Flæk agurken på langs og skrap kernene ud. Skær fine halve stykker. Del tomaterne, og skær et rødløg i halve ringe. De kolde kartofler skives derefter, mens tunen afdrypper. Agurk, tomat, løg, kartofler og oliven anrettes i en fryseboks/madkasse eller på en tallerken. Dressingen blandes, smages til og overhældes salaten. Til sidst toppes med lidt smuldret fetaost.



Spis salaten til en lækker grovbolle (prøv opskriften på koldthævede boller med solsikkekerner herinde). Velbekomme ;-) 

  

Kommentarer

Populære opslag